Forfatter Emne: Info fra bestyrelsen om hjemmesiden  (Læst 4833 gange)

K148

  • (T)ung Web Site Developer
  • Senior medlem
  • ******
  • Indlæg: 105
Info fra bestyrelsen om hjemmesiden
« Dato: Februar 02, 2015, 14:09:43 pm »
Kære beboere på Kornmodsbakken.

Det er ikke alle, der er klar over, at vi på Kornmodsbakken har en hjemmeside på internettet, som via et kodeord er tilgængelig for alle beboere på Kornmodsbakken. En del af denne hjemmeside er endda "offentlig", så andre end os beboere kan få et indblik i, hvad der sker hos os.

Et væsentligt formål med hjemmesiden er, at det skal være et sted, hvor man finder alle officielle dokumenter vedrørende Kornmodsbakken.

Grundejerforeningens bestyrelse sender information via hjemmesiden. Den eneste information, der fremover med sikkerhed vil blive omdelt på papirform til beboernes postkasser, er den årlige indkaldelse til generalforsamlingen. Det vil sige, at hvis du vil se referater fra generalforsamlinger, datoer for opstilling af containere, nyt om legepladsen, jubilæumsfest eller lignende, så er hjemmesiden stedet, hvor du får alt dette at vide.

Og bestyrelsen bruger hjemmesiden til afstemninger, f.eks. til at beslutte, på hvilken dato generalforsamlingen skal afholdes. Beboerdemokrati, ikke sandt?

Men hjemmesiden er også stedet, hvor alle vi beboere kan kommunikere med hinanden om aktuelle emner. Et godt eksempel herpå var for nogle år siden, da Hasle Skole var lukningstruet. Der blev der debatteret meget på hjemmesiden, og det førte blandt andet til, at vi fandt nogle, der ville repræsentere os i kampen for at bevare vores skole.

Når der kommer nye oplysninger på hjemmesiden, bliver der automatisk sendt en mail til alle brugere med kodeord af hjemmesiden, så man altid er opdateret ? og nemt kan deltage i debatten.

Vi håber, flere får lyst til at bruge hjemmesiden, så vi kan få skabt et dynamisk og sjovt fællesskab. Vi har udarbejdet en lille KOM GODT I GANG vejledning, til de af Jer som endnu ikke har været inde på hjemmesiden - og den er vedhæftet nedenfor.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.
Gammelt kinesisk ordsprog: Den, der giver sig tid, vil få øl.
Andet gammelt kinesisk ordsprog: Drik dit øl før det dovner.
Ny dansk logik: Giv dig god tid, men lad ej din øl stå for længe!!!

Der findes 10 slags mennesker:  Dem, der FORSTÅR det binære talsystem, og dem, der IKKE forstår det.